Debat

Til bords med en byråds kandidat

Politik i øjenhøjde – til bords med en byrådskandidat

Jeg har ofte tænkt, hvad er det i grunden for et menneske jeg vælger at give min stemme, mit mandat i forhold til at skabe en bedre verden for mig og mine medmennesker. Svaret er, at jeg aner det ikke. Jeg kender ikke mennesket som jeg sætter mit lid til. Jeg kan høre, hvad de siger og jeg kan se, hvad de har gjort tidligere, men jeg ville egentlig gerne kende dem endnu bedre. Det er ris til egen r.. for jeg kunne jo bare gribe mit valg grundigere an, men skal jeg læse en biografi eller hvor skal jeg starte?

Jeg synes det er vigtigt, at lokalpolitik og lokalpolitikerne er i øjenhøjde med Fredericianerne. Jeg synes det er vigtigt, at Fredericianerne bliver inddraget i lokalpolitikken. Borgerinddragelse, åbenhed og gennemsigtighed er særdeles vigtige parametre for mig.

Af disse grunde så har jeg valgt, at jeg løbende op til valget arrangerer dage, hvor jeg byder Fredericianere på aftensmad hjemme hos mig – helt uformelt og uden nogen dagsorden andet end en hyggelig aften, hvor der rundt om et måltid bliver snakket om det som deltagerne har lyst til at snakke om. Det kan også være du blot har brug for et måltid fordi pengene er små. Alle er velkomne. Er der mange må jeg selvfølgelig trække lod, men jeg opererer også med mange aftener så der bliver forhåbentlig plads til alle kan være med.

Har du lyst til at deltage i en sådan aften så send en mail til haastrupsoren@gmail.com eller en sms til 42716640

Jeg glæder mig til at møde Jer, til at lytte til Jer og til at vise Jer hvem jeg er.

De bedste hilsner

Søren Haastrup
Byrådskandidat
Alternativet Fredericia
(Læserbrevene her på siden – er indsenders egen holdning, Fredericia.nu er kun udgiver som platform)

Tags

Redaktionen

Redaktionen - se mere under "kontakt" Mail: admin@fredericia.nu
Back to top button
Close
Close
X