KV21Politik

Kandidatpræsentation fra de Konservative i Fredericia

Pressemeddelelse, Konservative Fredericia

Præsentation af kandidat til kommunalvalget 2021 

Julian Infante Brahe Jørgensen, kandidat for Det Konservative Folkeparti

Mit navn er Julian Infante Brahe Jørgensen og jeg stiller op som kandidat til kommunalvalget 2021 for Det Konservative Folkeparti. 

Jeg er 20 år gammel og har boet hele mit liv i Fredericia. Da jeg var en lille dreng boede jeg kortvarigt indenfor voldene, men i dag bor jeg med min familie i Golfkvarteret. Jeg er i mit tredje år som gymnasieelev på Fredericia Gymnasium, arbejder som salgsassistent på en tankstation, og så er jeg formand for Fredericia Konservativ Ungdom.

Jeg stiller op, fordi jeg mener, at vi har brug for at få Konservativ politik tilbage i byrådet. Som borgere fortjener vi at kunne tage demokratiet alvorligt, og vi bør kunne forvente ordentlighed og åbenhed fra vores politikere. Det har jeg endnu aldrig oplevet.

Vores kultur-, unge- og uddannelsespolitik fylder især meget for mig. Vi skal naturligvis passe på vores miljø – det er vores alles fremtid, der står på spil – men vi må ikke glemme, hvad der samler os. Det gør vores kultur. Ikke kun koncerter og musicals, men alle de begivenheder, vi husker og vi ser frem til. Som by har vi brug for uddannelser, hvis både vores unge og det kommende arbejdsmarked skal trives i vores kommune. Som ung i Fredericia ved jeg hvor vigtigt et godt ungemiljø, en levende kultur og ikke mindst uddannelse er – for jeg ser mine venner flytte væk. 

annonce

Det må og skal kunne gøres bedre. Hvis vi gør os bare lidt mere umage og tager skeen i den anden hånd, kan Fredericia blive ligeså fantastisk, som den fortjener. Vi kan gøre det bedre.

Facebook kommentarer

annonce
Vis mere
annonce

Redaktionen

Redaktionen - se mere under "kontakt" Mail: admin@fredericia.nu
Back to top button
Verified by MonsterInsights