BorgerDebatFredericiaPolitikSamfundUddannelse

Borgermøde – fremtidens jobcentre – din mening er vigtig!

Længe har der floreret historier omkring nogle ikke fungerende jobcentre også her i Fredericia. Som Folketingskandidat så kan jeg ikke tillade mig at vende mit døve øre til disse historier og jeg må indrømme, at det gør ondt langt ind i hjertekulen at høre medmennesker fortælle om deres oplevelser i systemet.

Jeg er også typen, der mener vi skal have langt mere borgerinddragelse og langt mere åbenhed og gennemsigtighed og derfor tænker jeg det er på tide, at medmennesker tilknyttet jobcentrene skal mulighed for at komme med deres historier og med deres ønsker og drømme til fremtidens jobcentre og en ny social- og beskæftigelsespolitik. De er eksperterne i forhold til hvad der skal til for at hjælpe dem videre eller hjælpe dem til mere trivsel i hverdagen og i min optik er det jobcentrenes fornemmeste opgave.fffaffsaI min rolle som Folketingskandidat vil jeg gerne blive klogere på området og jeg synes det er på tide, at brugerne af jobcentrene, ansatte på jobcentrene politikere, forskere og andre interessenter sætter sig ned og har en konstruktiv dialog om, hvordan fremtidens jobcentre skal se ud og hvordan medmennesker med behov for hjælp bedst hjælpes af systemet.

Lørdag den 2. februar i tidsrummet 14-17 vil jeg derfor gerne invitere til borgermøde, hvor alle interesserede er velkommen til at komme og give deres mening til kende. Formålet er at have en konstruktiv dialog med respekt for hinandens meninger, hvor deltagerne går hjem klogere på hvad der skal til for at give sårbare medmennesker den bedste og mest kvalificerede hjælp, hvor der er fokus på den enkeltes trivsel og hvor der hersker en gensidig respekt.

Mødet kommer til at foregå hos Frivilligcenter Fredericia. Vendersgade 63, 7000 Fredericia
https://www.facebook.com/events/1969123873123312/

  

Skriv datoen den 2. februar 2019 i kalenderen for det er der, at du som bruger af jobcentrene får mulighed for at deltage i et borgermøde omhandlende dit møde med systemet og hvor du får mulighed for at komme med dine ideer og drømme. Jeg sætter det her op fordi jeg synes det er ekstremt vigtigt, at der i langt højere grad lyttes til brugerne og de ansatte på jobcentrene. De er eksperterne og det er dem vi som politikere bør lytte til.

Jeg glæder mig til at se Jer alle den 2. februar. Har du spørgsmål til borgermødet så er du velkommen til at kontakte mig på 42716640 eller haastrupsoren@gmail.com

annonce

De bedste hilsner

Søren Haastrup
Folketingskandidat
Alternativet Fredericia.

 

Danish city council Picture by Gitte-skov.dk Det her er hvad vi gerne vil undgå, også i fremtiden.
Facebook kommentarer

annonce
Vis mere
annonce

Redaktionen

Redaktionen - se mere under "kontakt" Mail: admin@fredericia.nu
Back to top button
Verified by MonsterInsights